jueves, 26 de marzo de 2015

VALENCIA: SEMANA SANTA MARINERA 2015


La Semana Santa Marinera arranca a colp de tambor en La Retreta


La Semana Santa Marinera de Valéncia, declarada festa d’interés turístic nacional, inicia este dijous, 26 de març, el seu programa oficial en La Retreta, una processó en la que participen tots les germandats adscrites a la Iglésia Nostra Senyora del Rosari acompanyades de tambors, segons ha alvançat l’Arquebisbat en un comunicat.

La Semana Santa Marinera de Valencia, declarada fiesta de interés turístico nacional, inicia este jueves, 26 de marzo, su programa oficial en La Retreta, una procesión en la que participan todos las hermandades adscritas a la Iglesia Nuestra Señora del Rosario acompañadas de tambores, según ha adelantado el Arzobispado en un comunicado.

En total participen nou entitats: Corporació de Pretorians i Penitentes, Germandat de la Santa Trobada, Real Germandat de la Santa Faç, Germandat de la Crucifixió del Senyor, Germandat del Sant Crist dels Afligits, Germandat de Vestes del Sant Crist del Bon Encert, Germandat del Descendiment del Senyor, Confraria de Granaders de la Verge de la Soletat i la Germandat del Sant Sepulcre.

En total participan nueve entidades: Corporación de Pretorianos y Penitentes, Hermandad del Santo Encuentro, Real Hermandad de la Santa Faz, Hermandad de la Crucifixión del Señor, Hermandad del Santo Cristo de los Afligidos, Hermandad de Vestes del Santo Cristo del Buen Acierto, Hermandad del Descendimiento del Señor, Cofradía de Granaderos de la Virgen de la Soledad y la Hermandad del Santo Sepulcro.
Este acte, que data de l’any 1928, té com a característiques el pas ordinari dels cofrares i l’acompanyament de tambors. Els cofrares recorren els carrers del Canyamelar per a anunciar l’arribada de les processons, que es prolongaran fins al dumenge 5 d’abril.

Este acto, que data de 1928, tiene como características el paso ordinario de los cofrades y el acompañamiento de tambores. Los cofrades recorren las calles del Canyamelar para anunciar la llegada de las procesiones, que se prolongarán hasta el domingo 5 de abril.

L’acte de la Retreta comença a les 21.00 hores des de la plaça Iglésia Rosari. L’itinerari recorrerà els carrers del Rosari, Mariano Cuber, Barraca, Mediterràneu, Pare Luis Navarro, Mariano Cuber, Progrés, Mediterràneu, José Benlliure, Mariano Cuber, Escalante, Mediterràneu i Rosari fins a aplegar a la Plaça de la Iglésia del Rosari, on finalisarà.

El acto de la Retreta comienza a las 21.00 horas desde la plaza Iglesia Rosario. El itinerario recorrerá las calles del Rosario, Mariano Cuber, Barraca, Mediterráneo, Padre Luis Navarro, Mariano Cuber, Progreso, Mediterráneo, José Benlliure, Mariano Cuber, Escalante, Mediterráneo y Rosario hasta llegar a la Plaza de la Iglesia del Rosario, donde finalisarà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario